Ventilasjon

Vi leverer energieffektive ventilasjonsløsninger med høy ytelse for å skape et friskt og sunt inneklima der mennesker oppholder seg.

Aggregatene våre bidrar til sunn luft i alle slags innendørsmiljøer: boliger, kontorer, produksjonsanlegg samt store offentlige lokaler og bygninger. Ventilasjonsaggregatene oppfyller ErP-direktivet. Virksomheten er basert på kundeorientering og fleksibilitet, med store muligheter for skreddersydde løsninger. Vi har et langsiktig samarbeid med produsenten vår for å finne de beste tekniske løsningene.

Østberg sine energigjenvinningsaggregater HERU® har høy virkningsgrad, lavt energiforbruk, lavt lydnivå og høy driftssikkerhet.HERU® gjenvinner inntil 84 % av den energien som ellers går tapt med kun fraluftsventilasjon. HERU® finnes med både AC- eller EC-motor.Viftehjul med bakoverbøyde skovler. Det finnes to modeller av HERU®. S-modellen som er isolert på alle sider med 50 mm mineralull, noe som gjør at den kan plasseres i både varme og kalde rom. HERU®. T-modellen som har litt mindre isolasjon, noe som gjør at den bør plasseres i varme rom.