Gass

Miljøteknikk AS er forhandler for Air Liquide i Buskerud siden 2011 og leverer både industri og medisinske gasser til kundene.
Vi forhandler også Albee kjøpeflasker med manometer integrert i toppen både i 5 og 11 liter.

ALbee(2)

Air Liquide er verdensledende innen gasser, teknologi og tjenester for industrien og sykepleien. Selskapet er representert i 80 land, har 50 000 medarbeidere og går i spissen når det gjelder utvikling av gasser, utstyr og applikasjoner.
Air Liquide Norway AS er medlem av Air Liquide-gruppen. Sammen med våre søsterselskaper i Danmark, Sverige og Finland inngår vi i en felles nordisk organisasjon. Det gjør at vi kan tilby deg som kunde ressurser og svært god service, også over landegrensene.

Vi hjelper deg å utnytte gassteknikkens unike muligheter på best mulige måte. Fra innledende behovsanalyse, testkjøring, installasjon og opplæring frem til en optimalt inntrimmet prosess. Vi tilbyr også en rekke tjenester, blant annet service og vedlikehold, tilpasset kundespesifikke behov. Takket være våre strategisk plasserte produksjonsenheter, vår effektive transportorganisasjon og over 350 utsalgssteder leverer vi raskt og sikkert over hele Norden.

Oksygen, acetylen, nitrogen og hydrogen har vært selskapets kjerne siden det ble grunnlagt i 1902. Air Liquides ambisjon er å være bransjeledende ved alltid å levere høyeste kvalitet og opptre ansvarsfullt.

albee-cool-set
albee_nitrogen_cool_cyl_2